Information til elever

Ejerbækgaard STU
&

Højgaard bofællesskab

Information

Aktuel information:

Godt nytår og velkommen tilbage i 2021!


Så blev det hverdag igen, efter den dejlige juleferie. Vi har glædet os til, at se alle jer elever igen! 
Vi har mange ting, at begynde på i det nye år. Først og fremmest skal vi stadig passe på hinanden mht. corona. Dette vil vi gøre, ved i højere grad af have undervisning udenfor, som en naturlig del af vores vante praktiske aktiviteter. Vi vil forsøge, at mindske ophold i pavillionen til en minimum, så vi ikke er så meget inde. 
Vi starter også op på træning igen. Dette bliver hver tirsdag og torsdag, hvor der vil være "gå" og "løbe"-hold. Derudover vil der være gåturer, hvor vi tager dyrene med og vi kan snakke dansk, matematik, engelsk og eller andre spændende ting der falder os ind. 
Velkommen tilbage her i 2021! 

Kontaktinformationer:

Pædagogisk leder: Karina Høybye

Økonomisk leder: Ib Larsen

Lokation:

Adresse for Ejerbækgaard STU: 
Nordmarksvej 12, 2680 Solrød Strand
CVR: 36025441

Adressse for Højgaard bofællesskab:
Nordmarksvej 16, 2680 Solrød Strand
CVR: 35802835


Ejerbækgaard STU

&

Højgaard bofællesskab

Ejerbækgaard STU er en STU for dig der ønsker en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse indenfor landbrug og landliv, med grene ud i erhverslivet. Ejerbækgaard er et familiært foretagne, hvor nærvær og tætte relationer er i fokus. 

Højgaard bofællesskab er placeret på nabogården til Ejerbækgaard, Højgaard. Der er plads til seks unge mennesker, hvor der til daglig vil være hjælp med botræning, socialt samvær og en naturlig tilknytning til landlivet og STU'en.