Sociale arrangementer

Ejerbækgaard STU
&

Højgaard bofællesskab

Ejerbækgaard STU

Sociale arrangementer:

Socialt samvær i hverdagen: 

I og med Ejerbækgaard både er et autentisk landbrug men også en rideklub, hvor mange mennesker har sin daglige gang og ikke mindst er hjemsted for vores STU, er der rig mulighed for at udvide sin sociale horisont. 
Du vil opdage det nære fællesskab der er på gården til daglig med alle dine kammerater i STU, men også alle de mennesker som er en del af gården og rideklubben til daglig. Dette ser vi også som en stor force for de unge mennesker i STU, da de selv er med til at skabe de hyggelige rammer, og derigennem er med til at udvikle sig selv og andre socialt.  

Igennem de arrangementer og din daglige gang på gården, vil du også opleve dit netværk til andre mennesker udvides og styrkes.


Lan Party: 

Hvis du holder af at spille computer, afholder vi med jævne mellemrum også Lan-Party, hvor vi spiller computer sammen. Her indgår elementer som fælles aftensmad, overnantning og fælles morgenmad også. 


Ridestævner og store hestearrangementer:

I løbet af året, afholder Solrød Rideklub, som også er en del af Ejerbækgaard, mange heste/ridearrangementer, alt lige fra små øvestævner til store nationale stævner. Til øvestævner vil man opdage det sociale samvær der er på lokalplan og måske endda, hvis man er på "hesteholdet", også selv deltager i nogle af disse øvestævner til hest. Ofte vil der også være brug for hjælp til at afvikle disse arrangementer, hvor de unge menesker ofte finder ud af de kan gøre en forskel og se nytte i de opgaver de udfører, også for andre mennesker. 
Til de store internationale stævner vil man ligeledes have mulighed for at hjælpe til og være en del af "teamet" bag disse ridestævner. Her vil man lære hvad det vil sige at have sammenhold og arbejde sammen om et større arrangement. 


Skitur:

Hvert andet år tager vi på ski med STU og "huset". Dvs. du mindst en gang under din STU vil få mulighed for at komme på skiferie sammen med din STU. Dette er altid hyggeligt. Traditionen tro, tager vi Oslåbåden til Norge, hvor vi det pågældende år bor i en hytte det sted vi er. 
Her indgår både sociale fragmenter idet vi er sammen på anderledes måder, men også her vil der være botræning, da vi selv laver mad og passer hytten, som en familie ville gøre det. 
Og så står vi selvfølgelige en masse på ski! Billeder fra tidligere års skiferie, kan ses i galleriet


Udflugter og ture: 

I løbet af året vil vi også i STU tage på ture og udflugter. Dette kan både indebære læringsbestemte mål, såsom museer og messer. Ved sidsnævnte skal det bemærked det er traditionen at de maskininteresseret hver ande år tager til AgroMek, som er Noreuropas største messe for landbrugsmaskiner, i Herning. Ligeledes er det traditionen vi hvert år tager til Roskilde Dyrskue. 
Udlfugter kan også være ren hygge, hvor vi tager til ud og sejler kanalrundfart i København, tager på skovtur eller kører gokart mm.Kontaktinformationer:

Pædagogisk leder: Karina Høybye

Økonomisk leder: Ib Larsen

Lokation:

Adresse for Ejerbækgaard STU: 
Nordmarksvej 12, 2680 Solrød Strand
CVR: 36025441

Adressse for Højgaard bofællesskab:
Nordmarksvej 16, 2680 Solrød Strand
CVR: 35802835


Ejerbækgaard STU

&

Højgaard bofællesskab

Ejerbækgaard STU er en STU for dig der ønsker en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse indenfor landbrug og landliv, med grene ud i erhverslivet. Ejerbækgaard er et familiært foretagne, hvor nærvær og tætte relationer er i fokus. 

Højgaard bofællesskab er placeret på nabogården til Ejerbækgaard, Højgaard. Der er plads til seks unge mennesker, hvor der til daglig vil være hjælp med botræning, socialt samvær og en naturlig tilknytning til landlivet og STU'en.